Gertrud Jetten - Manege de Zonnehoeve

Prijsvraag over manege De Zonnehoeve bij Ruiter- en Outdoorshop Atorka!

', 'Ruiter- en outdoorshop Atorka in Montfoort heeft een leuke actie georganiseerd rondom manege De Zonnehoeve. In hun winkel is een etalage ingericht over De Zonnehoeve, en binnen ligt een grote stapel kleurplaten. 

De prijsvraag bestaat uit twee delen: je kunt een kleurplaat mooi inkleuren of versieren, en/of een vraag beantwoorden.

De winnaars ontmoeten mij tijdens de Nederlandse Kampioenschappen voor IJslandse paarden in Oirschot op zondag 17 juli en krijgen een gesigneerd exemplaar van De Zonnehoeve.

Er zijn ook nog vele leuke andere prijzen te winnen!

De kleurplaat kunnen jullie ook op deze site downloaden (klik hier). Maak er iets moois van en stuur hem VOOR 13 juli op naar: Ruiter- en Outdoorshop Atorka, Waardsedijk Oost 10 – 1, 3417 XJ Montfoort. Je kunt de kleurplaat tot 14 juli inleveren in de winkel, en op 16 juli tot 18.00 u bij de Atorka-stand in Oirschot (tijdens het NK).

Ook kun je de volgende vraag beantwoorden: Wat is de droom van Jacco de zwarte shetlander? Het antwoord kun je vinden in het boek De stoere pony of op deze site. Denk je dat je het goede antwoord gevonden hebt? Stuur het dan VOOR 13 juli naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of kom het antwoord inleveren op zaterdagmiddag 16 juli tot 18.00 u bij de Atorka-stand in Oirschot (tijdens het NK).

Kijk ook eens op de website van Atorka: www.Atorka.nl De actie is te vinden in de KIDS corner.

Of kijk op de website van het NK voor IJslandse paarden: www.wedstrijdenzuid.nl 

Succes allemaal en tot ziens in Oirschot!

 

boekomslag-C48.png