In 2018 verscheen 'Help, ik ben een pony!' en in 2019 kwam het vervolg uit: 'Help, waar is mijn pony?!'
Twee boeken rondom de mgische paardensmikkels waardoor mensen veranderen in pony's of paarden...
En pony's of paarden in mensen.

Tot mijn grote blijdschap heeft uitgeverij Kluitman besloten om in 2022 een omnibus uit te geven van deze twee delen. 

De omnibus heeft een nieuw, fris omslag gekregen. De tekeningen binnenin zijn eveneens vervangen.
De nieuwe tekeningen zijn gemaakt door Ina Hallemans, die ook de boeken van manege de Zonnehoeve en Droompaarden illustreert.

- De omnibus is maar liefst 456 bladzijden dik! De prijs is maar 17,50 euro.
- De boeken ‘Help ik ben een pony!’ En ‘Help waar is mijn pony?!’ zijn niet meer los verkrijgbaar.

Ondertussen ben ik druk bezig met het schrijven van deel drie over de smikkels. Dat boek gaat over Floor de Goede, die in de dierenwinkel een proefzakje Bea’s paardensmikkels koopt voor 1 euro. 
En wat er dan gebeurt...

Dit boek zal verschijnen in 2023.

Martha de Groot
Zij is de moeder van Lottie. In het begin had ik medelijden met haar, want niemand gelooft haar als ze zegt dat Lottie haar dochter is. In de loop van het boek verandert ze van een beetje verlegen vrouw in een kanjer die Lottie redt! En daarna begint ze haar eigen detective bureau. Zo!

Bennie de Groot
Bennie is de vader van Lottie. Hij is een beetje een bazige, zelfingenomen man die stofzuigers verkoopt. Hij gelooft er niks van dat die gele pony zijn dochter is! Totdat zijn vrouw met bewijzen komt… Maar dan heeft Bennie Lottie al lang verkocht aan Koos Paardekooper.
Bennie heeft de ietwat irritante gewoonte om zijn vrouw en dochter voortdurend koosnaampjes te geven: denk maar aan Suikerbolletje, Moppiepoppie, Lottiedottie etc. Aan het einde van het boek vraagt Martha hem om daar mee op te houden, maar denk je dat het hem zal lukken? Ik kan het me niet voorstellen…
Misschien moeten Martha en Lottie maar eens wat naampjes voor hem verzinnen! Wat denk je van papseflaps? Of toetelpoepie?